Tryffel

Dalarö Magasin – Bacoccoli – Urbani Tryffel 

Dalarö Magasin och Bacoccoli i ett unikt samarbete med Urbani Tryffel! Denna spännande sammanslagning av våra krafter kommer att erbjuda tryffelälskare en oöverträffad smakupplevelse. Urbani, med sitt rykte om att vara en av de främsta på tryffel i världen, har en passion och kunskap som är oöverträffad. Deras åtagande att leverera enastående kvalitet och smak på miljövänligast möjliga vis har gjort dem till en auktoritet inom branschen.

Genom detta samarbete kommer vi att erbjuda ett brett utbud av exceptionella tryffelprodukter till svenska marknaden. Från deras ikoniska svarta och vita tryfflar till deras unika sommar- och hösttryfflar, kommer våra kunder att kunna upptäcka och njuta av en värld av smak och arom. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder tillgång till denna eftertraktade och sällsynta delikatess. Vårt gemensamma mål är att ge dig den bästa möjliga tryffelupplevelsen, oavsett om du är en erfaren kock eller en matentusiast som vill prova något nytt och spännande.

Vi ser fram emot att dela med oss av fantastiska produkter till dig. Ta del av denna exklusiva möjlighet att uppleva smaker som tar din gastronomi till nya höjder. Förbered dig på en kulinarisk resa fylld av rikedom, doft och oöverträffad njutning. Håll utkik efter vårt sortiment av tryffelprodukter och låt oss tillsammans utforska magin med denna sällsynta skatt från jordens underbara skogar. Tillsammans kommer vi att skapa minnesvärda och smakfulla stunder som kommer att vara svåra att glömma.

Länk till butiken

 

Tryffelkalendern

Tryffel-tryffelkalender- vittryffel-hösttryffel-vintertryffel-sommartryffel-bianchetto