Premiumkött från svenska gårdar

Just nu 15% rabatt på svenskt premiumkött, från svenska gårdar. Rabattkod: kott2405 (Rabattkoden är giltig tom 31 maj 2024)

Njut av vårt saftiga och möra nöt-, kalv- och lammkött!

Välkommen till vår köttavdelning – en smakupplevelse av högsta kvalitet direkt till din dörr! Vi är stolta över att erbjuda svenskt kött av absolut högsta kvalitet, oavsett om det är nöt, kalv eller lamm.

Vi väljer noggrant ut våra köttprodukter från svenska gårdar, vilket garanterar att du får färskt och smakrikt kött varje gång. Vi värnar om våra svenska bönder och deras hårda arbete, och genom att välja hållbar produktion och ansvarsfulla leveranskedjor uppfyller vi kraven på hållbarhet. För oss är det viktigt att minimera vår påverkan på miljön, och vi arbetar kontinuerligt med att anpassa vår produktion och våra leveranser för att vara så effektiva som möjligt. På så sätt kan du njuta av ditt kött med gott samvete och veta att du gör en miljövänligare val. Vi erbjuder inte bara kött av högsta kvalitet, utan även ekologiska produkter. Vi tror på att ge dig det bästa av det bästa, där varje tugga är en ren fröjd för dina smaklökar. Vi är passionerade för att erbjuda dig en köttupplevelse utöver det vanliga och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Så varför nöja dig med något mindre än det bästa? 

Upplev den oemotståndliga smaken och kvaliteten av svenskt kött genom att beställa från oss idag. Vi är redo att leverera en smakupplevelse direkt till din dörr. Välj oss och njut av kött av högsta kvalitet samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid. Beställ nu och låt oss ta dig med på en gastronomisk resa där varje måltid blir till en minnesvärd upplevelse. Tack för att du väljer oss som din pålitliga leverantör av högkvalitativt kött.

 

Välkommen till din Saluhall online! 🛒 

Noggrant utvalda premium råvaror av skaldjur & fisk direkt från Göteborgs fiskeauktion, svenskt premium kött från svenska gårdar, prisbelönta charkuterier, samt italienska premium delikatesser, alla produkter noga utvalda av oss för att erbjuda dig en exceptionell smakupplevelse.

Stockholm: (hela sortimentet utom skaldjur & fisk)

 • Leverans: Leverans direkt hem till din dörr eller upphämtning enligt ök. 
 • Leveranstid: Vår leveranstid är 1-3 arbetsdagar beroende på var du bor i Stockholm.
 • Fraktfritt: Fri frakt över 1000 kr inom Stockholm.

Stockholm: (skaldjur & fisk - leverans fredagar)

 • Leverans: Leverans av skaldjur och fisk direkt hem till din dörr varje fredag i Stockholm. 
 • Leveranstid: Ropas in på Göteborgs fiskauktion dagen före leverans och går fint att frysa in. 
 • Beställningsdeadline: Lägg din order senast 23:59 på måndagar för leverans fredag samma vecka.
 • Fraktfritt: Fri frakt över 1000 kr inom Stockholm.

Hela Sverige:

 • Italienska delikatesser: Leverans 1-3 arbetsdagar. Levererar till hela Sverige.
 • Frakt med PostNord: Vårt leveransteam kontaktar dig innan leverans för godkännande. 
 • Fraktfritt: Fri frakt över 1000 kr inom Stockholm.

  Läs mer HÄR