Om Dalarö Magasin – När passionen för mat blir en livsstil

Välkommen till Dalarö Magasin – din personliga kontakt till säsongens bästa och noggrant utvalda råvaror, direkt levererade till din dörr. Vi är mer än bara en saluhall online – vi är en passionerad familj som brinner för att erbjuda dig enastående kvalitet, exceptionell service och en personlig upplevelse. Som ett familjeägt företag har Jessica och Patrick, som tillsammans har startat Dalarö Magasin skapat ett varumärke som står för överlägsen kvalitet både när det gäller råvaror och service. Vårt mål är att göra det enklare för alla matälskare att njuta av det bästa i livet – fantastisk mat och nya smakupplevelser.

Vår passion för matlagning och utforskandet av nya kulinariska äventyr driver oss varje dag. Att kunna tillfredsställa någon med en smakupplevelse är för oss en verklig glädje och vi sätter alltid kärlek i varje steg vi tar. Vi är övertygade om att det finns så mycket att lära inom detta härliga område och vi strävar alltid efter att utvecklas och förbättra oss.

Allt börjar med de fantastiska råvarorna från våra pålitliga leverantörer. Vi är stolta över att samarbeta med leverantörer som delar vår passion och som säkerställer att vi alltid får det absolut bästa. Vi värnar om svenska bönder och svenska gårdar och vi arbetar med hållbar produktion för att uppfylla kraven på hållbarhet och ansvarsfulla leveranskedjor. Vi strävar ständigt efter att effektivisera och minimera vår påverkan på miljön.

Oavsett om du är en nybörjare i köket eller en erfaren matlagare, så hoppas vi kunna inspirera dig. Vi tror att grunden för en lyckad måltid ligger i de bästa råvarorna. Med vår djupa passion för mat, dryck och smakupplevelser har vi inte bara kunskap och erfarenhet, utan också en stark vilja att dela med oss av allt vi vet. Vi vill ge dig inspiration och verktyg för att skapa fantastiska måltider som kommer att förtrolla dina smaklökar och glädja dina nära och kära.

Vi uppskattar feedback och är alltid öppna för förslag om hur vi kan bli ännu bättre. Tveka inte att kontakta oss på hej@dalaromagasin.se. 

Välkommen till Dalarö Magasin – där kvalitet, passion och enastående smaker möts!

Kontakt:
Patrick Törn patrick@dalaromagasin.se 0708-177505
Jessica Törn jessica@dalaromagasin.se 073-403 95 80