Lanseringskampanj! Säkra din leverans av sommartryffel 30/6!

jun 5, 2023 | Aktuellt

Lanseringskampanj!

Säkra din leverans av svart sommartryffel från italien – Nästa leverans: 30 juni (beställ innan 25 juni)

Pris: 550 kr – 80g (5 500 kr – 1kg)

Vill du uppleva en mild och subtil smak av tryffel, prova vår sommartryffel? Nu har du chansen att säkra din leverans av denna fantastiska tryffelsort. Vår sommartryffel (Tuber aestivum) är noggrant skördad tidigt på säsongen för att säkerställa dess unika smaker och aromer. Med sin ljusa färg och milda tryffelsmak, erbjuder sommartryffel en kulinarisk upplevelse som är svår att motstå. 

Den svarta sommartryffeln är känd för sin milda smakprofil och subtila toner av skogssvamp. Skörden av denna tryffel äger rum tidigt på säsongen, vilket ger en relativt omogen tryffel med en ljusare färg. För att verkligen ta tillvara på den milda smaken rekommenderar vi att du river tryffeln med ett zestjärn istället för att hyvla den. Genom att riva tryffeln får du ut dess fulla potential av milda smaker och dofter.

Det är viktigt att komma ihåg att svart sommartryffel har en begränsad hållbarhet på cirka en vecka. Därför är det bäst att använda den så snart som möjligt efter inköpet för att njuta av dess unika smaker på sin höjdpunkt. Svart sommartryffel kan vara den perfekta ingrediensen i en mängd olika rätter, från pasta och risotto till ägg- och potatisrätter. Låt din kreativitet flöda i köket och låt den milda smaken av sommartryffel förgylla dina kulinariska skapelser.

För att ge dig maximal flexibilitet erbjuder vi en minsta beställningsmängd på 100 gram. Så oavsett om du är en erfaren kock eller en matälskare som vill prova något nytt, är svart sommartryffel ett utmärkt val för att ta din matlagning till nästa nivå. Tryffeln går fint att frysa, gör det då i en glasburk med hushållspapper i. 

Beställ innan 25 juni för att säkra din leverans av svart sommartryffel. Missa inte chansen att uppleva denna utsökta delikatess. Låt smakerna utforskas och upptäcktes – beställ nu och låt matäventyret börja!

Beställ här: https://dalaromagasin.se/butik/sommartryffel-80-g/

Läs mer om samarbetet mellan Bacoccoli – Urbani Tryffel – Dalarö Magasin: https://dalaromagasin.se/bacoccoli-urbani-tryffel-och-dalaro-magasin-i-samarbete/

Pressinformation
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Patrick Törn patrick@dalaromagasin.se 0708-177505
Jessica Törn jessica@dalaromagasin.se 073-403 95 80